Logo EuroSail
slide-NL-1-01
slide-NL-2-01
slide-NL-3-01

Schip Iris (24 passagiers/12 hutten) – Premium

De Iris kwam in april 2005 in de vaart, nadat zij was omgebouwd van vrachtschip tot passagiersschip. Het schip biedt accommodatie aan 24 overnachtende passagiers en 50 dag-gasten. Sinds 2011 is Lenny Versteeg de trotse eigenaresse van de Iris. De gastvrouw laat haar onmiskenbare ‘feminine touch’ zien in de smaakvolle inrichting en de kleine details. De gastvrije bemanning van de Iris ontmoet u graag aan boord. Het schip is inzetbaar op vele wateren in Nederland, België en Duitsland.

Aan boord van de Iris
De Iris heeft twee verdiepingen: boven bevindt zich de salon, een ruime zithoek met breedbeeld TV, een gezellige bar en een zonnedek. Geniet vanaf het dek tijdens het varen van het uitzicht en in de salon kunt u gebruikmaken van het gratis Wi-Fi netwerk. Houd er daarbij wel rekening mee dat de verbinding niet altijd stabiel is, omdat er wordt gebruikgemaakt van een mobiele verbinding.

Aangename hutten
Benedendeks vindt u aan boord van de Iris 12 ruime en comfortabele gastenhutten (10 m², aparte bedden). Alle hutten beschikken over een douche, toilet en wasbak, een kleine safe en een föhn. Ook zijn de hutten voorzien van centrale verwarming en airconditioning.