Logo EuroSail
slide-NL-1-01
slide-NL-2-01
slide-NL-3-01

Schip Fleur (20 passagiers/10 hutten) – Premium

In 2002 kwam De Fleur in de vaart. Het met smaak omgebouwde passagiersschip, met haar mooie lijnen, is perfect geschikt voor de kleine Franse kanalen en sluizen. Ze vaart daarom al sinds 2002 door heel Frankrijk. Reint Dragt is al vele jaren de eigenaar; zijn ervaring en betrokkenheid vindt u terug in ieder detail en staat garant voor een plezierige vakantie. De Fleur kan maximaal 20 gasten meenemen op haar tochten over de Franse waterwegen.

Dagverblijf
De Fleur heeft twee verdiepingen met boven de salon, een ruime zithoek, een gezellige bar en een zonnedek. Het zonnedek is de beste plek voor het drinken van een kopje koffie of een aperitiefje. In de salon is er gratis Wi-Fi, maar houd daarbij rekening dat de verbinding niet altijd stabiel is, omdat er wordt gebruikgemaakt van een mobiele verbinding. De salon is voorzien van centrale verwarming en airconditioning.

Hutten
Benedendeks aan boord van de Fleur vindt u 10 comfortabele hutten (8 m², aparte bedden), elk met een douche, toilet en wasbak, een kluisje en een föhn. Ook is er centrale verwarming en airconditioning.