Logo EuroSail
slide-NL-1-01
slide-NL-2-01
slide-NL-3-01

Schip Fiep (24 passagiers/12 hutten) – Premium

In 2000 werd de Fiep – toen nog Anna Cornelia – omgebouwd van vrachtschip tot ruim en sfeervol passagiersschip, speciaal voor fiets-vaarvakanties in Nederland en België. In het najaar van 2012 kreeg het schip een nieuwe eigenaar en gelijk ook haar nieuwe naam: Fiep. In de winter van 2012/2013 werd de Fiep geheel gerenoveerd. Trotse eigenaar Harrie Wagt en zijn bemanning doen er alles aan om u een plezierige vakantie te bezorgen. De Fiep biedt plaats aan maximaal 24 gasten.

Dagverblijf
Op de bovenste verdieping van de Fiep vindt u de salon, een ruime zithoek met een breedbeeld TV, een gezellige bar en een groot zonnedek. Het zonnedek is de perfecte plek voor een kopje koffie of een ander drankje. Benedendeks bevindt zich de geklimatiseerde eetzaal, waar de lekkerste maaltijden worden geserveerd. In de salon kunt u gebruikmaken van gratis Wi-Fi, maar bedenk wel dat de verbinding niet altijd stabiel is. Er wordt tenslotte gebruikgemaakt van een mobiele verbinding.

Hutten
Benedendeks beschikt de Fiep over 12 comfortabele hutten: 10 tweepersoonshutten (10 m², losse bedden) en 2 kleinere hutten (8 m², met split level bedden). Elke hut heeft een douche, toilet en wasbak, een kluisje en een föhn. De ramen kunnen worden geopend en de hutten hebben centrale verwarming en airconditioning.