Logo EuroSail
slide-NL-1-01
slide-NL-2-01
slide-NL-3-01

Schip Ave Maria (34 passagiers)

Dit Italiaanse schip is in 2011 in de vaart genomen. Ze werd volledig herbouwd om aan de meest uitdagende wensen van gasten te kunnen voldoen. Alleen de romp van dit oorspronkelijk in 1970 gebouwde vrachtschip is behouden gebleven en verder is het schip geheel nieuw. Het is door een gerenommeerd Italiaans architectenbureau gerenoveerd. De vormen, kleuren en materialen zijn zorgvuldig gekozen, om een warme, zakelijke en toch geraffineerde atmosfeer te creëren.

Dagverblijf
Het grote, moderne dagverblijf met airconditioning is in twee gedeeltes onderverdeeld: het restaurant en de lounge. Het schip heeft 2 zonnedekken en een grote fietsenstalling.

Hutten
Het schip heeft in totaal 17 hutten; 10 standaard tweepersoonshutten van ca. 11m2 (3 van deze hutten hebben een extra bovenbed); 4 superieur tweepersoonshutten van ca. 11 m2 (twee daarvan hebben een derde en vierde bovenbed) en 3 hutten met een stapelbed van ca. 7,5 m2 (elk kan als eenpersoonshut verkocht worden. Elke hut heeft een groot raam (die in de superieure hutten kunnen geopend worden), comfortabele lage bedden, eigen douche/toilet en airconditioning.