Logo EuroSail
slide-NL-1-01
slide-NL-2-01
slide-NL-3-01

Schip Allure (20 passagiers/10 hutten)

Jossie Verkerk, de toenmalige eigenaresse van de Allure, liet in 1998 het prachtige binnenvaartschip ombouwen tot een vriendelijk, comfortabel passagiersschip. Sindsdien vaart de Allure met veel succes op fiets-vaarvakanties in Nederland, België en Duitsland. Sinds 2011 is Martien van de Velde de nieuwe eigenaar van de Allure. Onder zijn leiding is het schip nog steeds een van de populairste kleinere passagiersschepen voor fiets-vaarvakanties.

Dagverblijf
Aan boord van de Allure vindt u een gezellige salon met breedbeeld TV, een kleine zithoek en een bescheiden bar. Daarnaast beschikt het schip over een mooi groot dek, waar u bij lekker weer kunt eten en waar vanaf u tijdens het varen van de omgeving geniet. In de salon is een gratis Wi-Fi-netwerk, maar houd er rekening mee dat de verbinding niet altijd stabiel is. Het blijft natuurlijk een mobiele verbinding. In de salon bevindt zich centrale verwarming en airconditioning.

Hutten
Benedendeks bevinden zich voorin de Allure 10 comfortabele gastenhutten: 9 tweepersoons hutten (9 m², aparte bedden) en 1 hut met een tweepersoons bed (9 m²). Alle hutten beschikken over een douche, toilet en wasbak, een kluisje en een föhn. In alle hutten kunnen de ramen worden geopend en er is centrale verwarming. Op de gang is er airconditioning.