Logo EuroSail
slide-NL-1-01
slide-NL-2-01
slide-NL-3-01

De schepen

Sfeervol en comfortabel

Bij Eurosail Travel kunt u verschillende schepen boeken. Sommige zijn wat groter, sommige wat kleiner, sommige heel luxe, sommige een beetje meer ‘basic’. Maar alle schepen hebben een paar overeenkomsten. Het zijn allemaal omgebouwde vrachtschepen, praktisch en comfortabel met een vriendelijke uitstraling en een huiselijke atmosfeer. U zult zich op alle schepen ongetwijfeld thuis voelen.

Ave Maria (34 bedden), de Iris (24 bedden), de Fiep (22 bedden) en de Fleur (20 bedden) zijn de meest luxe schepen van onze vloot. Deze schepen vallen in de zogenaamde comfort plus klasse. Alle 2 persoons hutten hebben 2 aparte lage bedden, eigen sanitair en airco. De Fleur is op maat gemaakt voor  Frankrijk. Het schip heeft precies de juiste maten voor de Franse sluizen en kanalen. De Ave Maria vaart in Italië.

Ook de Estello (20 bedden) en de Caprice (22 bedden) vallen in de comfort plus klasse categorie. Deze schepen varen in Provence.

De Allure (20 bedden), de Lena Maria ( 24 bedden)en de Vita Pugna (21 bedden) horen tot onze comfort klasse. Ook deze schepen hebben 2–persoonshutten met lage bedden en eigen sanitaire voorzieningen, maar geen airco. De Vita Pugna vaart in Italië.

De maaltijden, die op al onze schepen van een uitstekende kwaliteit zijn, worden in de salon geserveerd en gezamenlijk genoten. En het zonnedek is de aangewezen plaats voor het drinken van een kopje koffie of een aperitief. Wat passende kleding is, bepaalt u zelf. Voor ons is vooral belangrijk dat u zich thuis voelt en op uw gemak.