Logo EuroSail
slide-NL-1-01
slide-NL-2-01
slide-NL-3-01

Ervaringen

Ik vind het echt fijn dat ik toekomstige gasten kan vertellen dat we een heerlijke tijd hebben gehad op jullie schip. Wat een geluk dat ik achter jullie bestaan kwam en wat zijn jullie anderhalf jaar lang behulpzaam geweest bij de voorbereidingen op onze reis.
Ik weet niet wat jullie dachten toen ik vroeg of jullie me wilden helpen met de voorbereidingen voor de 60ste verjaardag van mijn man. Die wilden we vieren in Deventer, zijn geboorteplaats, met onder anderen 48 gasten uit Canada. Jullie vonden het geen probleem om de route van de schepen te veranderen, zodat we ook echt op zijn verjaardag in Deventer waren, waar veel Hollandse vrienden van hem ook naartoe zouden komen.
Er waren makkelijke tochten voor de wat minder sportieve mensen onder ons, maar ook tochten voor gevorderde fietsers en voor de echte doorgewinterde fietsers. Dat verliep allemaal uitstekend, maar Holland is dan ook een echt fietsland en dus de ideale bestemming voor een dergelijke vakantie.
Elk onderdeel van de reis overtrof onze verwachtingen. De kok en de bemanning waren geweldig, het eten uitstekend en de gidsen fantastisch. Het enige dat niet mee wilde werken, was het weer, maar dat mocht onze pret absoluut niet drukken. Dit was onze derde fiets-vaarvakantie, en we zullen jullie dan ook van harte aanbevelen. We zijn echt onder de indruk van de mooie, goed uitgeruste en schone schepen, het geweldige team en jullie bereidwilligheid om aan al onze wensen te voldoen, hoe vreemd ze ook waren.

Lura Osborne-Smulders
Vancouver, BC Canada


Onze cruise van Parijs naar Amsterdam was voor ons echt een hoogtepunt. Het was geweldig. We konden elke dag fietsen, een tripje maken of op het schip blijven, aan ons de keus. Het eten was geweldig. We kunnen deze reis iedereen aanbevelen.

Dave and Joyce Mercer


Even een kattebelletje om te vertellen onze fiets-vaarvakantie op de Fleur van Parijs naar Brugge geweldig was. We hebben van elke minuut genoten en we zouden het zo weer overdoen.
De bemanning was fantastisch – vooral kok Markus. Het was een fijn vooruitzicht dat er een heerlijke driegangen-maaltijd op ons wachtte aan het einde van een dag fietsen en we hebben tijdens ons verblijf van twee weken op het schip niet één keer hetzelfde gegeten.
We vonden het heerlijk om het Franse en Belgische platteland per fiets te verkennen. Aangename verrassingen waren de fakkeltocht naar/het bezoek met een zaklantaarn (?) aan het graf van Van Gogh in het dorpje Auvers, en onze gids die ons toezong in een paar van de kerken die we hebben bezocht.

Al met al was het een fantastische vakantie!

Jan & Volker Aeuckens


Larry en ik willen jullie bedanken voor de geweldige tijd die we op de Iris hebben gehad. We waren erg onder de indruk van jullie efficiënte werkwijze, van het comfortabele schip, van jullie gastvrijheid en van de bezienswaardigheden in België en Nederland. Ik wil jullie vooral bedanken voor het heerlijke verjaardagsdiner en voor het cadeau dat jullie Larry hebben gegeven. Echt een prachtig aandenken aan deze vakantie. We hebben jullie aanbevolen bij onze vrienden en we hopen jullie en één van jullie schepen nog een keer te zien, misschien tijdens een vakantie in Frankrijk.

Debby (and Larry)


Ons gezin vaart al tien jaar lang met veel plezier mee op jullie schip. De reis is ontspannen en rustgevend en maar geeft ons tegelijkertijd ook energie. We vonden de landen waar we hebben gevaren en gefietst allemaal heel bijzonder. De bemanning is net familie, alleen vinden zij je nooit lastig en familie soms wel. Ze waren altijd behulpzaam en vriendelijk.

Patsy


Het is niet te geloven, maar het is alweer een jaar geleden dat mijn broer Charles en ik met jullie meereisden. Zoals ik toen ook al tegen jullie zei: het was het avontuur van ons leven – we hebben genoten van de gastvrijheid van de bemanning, de fietstochten met Ferry en Wouter, de dorpen, stadjes en steden die we hebben bezocht en van de mensen die we hebben ontmoet.
Het gaat goed met mijn broer en mij en we denken nog vaak terug aan ons Nederlandse avontuur. Ik hoop dat het goed met jullie gaat en dat jullie het nog steeds druk hebben.

Stuart Rubner