Logo EuroSail
slide-NL-1-01
slide-NL-2-01
slide-NL-3-01

Over ons

De mensen achter Eurosail Travel

De drijvende kracht achter Eurosail Travel is Jossie Verkerk. Jossie heeft met het organiseren van fiets-vaarvakanties in en buiten Nederland haar sporen verdiend en vele vrienden gemaakt.
Jarenlang stond zij letterlijk aan het roer van de verschillende schepen en dat soms doet ze dat nog.
Ook bouwde zij sinds 1998 drie schepen. Deze jarenlange ervaring en betrokkenheid  vindt u terug in elk detail en staat borg voor een plezierige vakantie.
Jossie vertegenwoordigt in Eurosail Travel een aantal bedrijven, die samen over de beste schepen in de vloot beschikken en oude bekenden zijn in de fiets-vaarvakantie wereld, Fleur BV, Iris BV, Allure BV en Harrie.nl.
Reint Dragt is de eigenaar en kapitein van de Fleur, een juweeltje, op maat gemaakt voor de Franse kanalen en sluizen.
Lenny Versteeg is de trotse eigenaresse en gastvrouw  van de Iris.  Aan de smaakvolle inrichting en oog voor detail herkent u onmiskenbaar haar ‘female touch’.
De Allure heeft sinds 2011 een nieuwe eigenaar: Martien van de Velde. Hij bestiert de Allure met nieuw elan.
De Fiep wordt bestierd door haar trotse eigenaar Harrie Wagt en is in 2014 geheel gerenoveerd.

De bemanning van de schepen, altijd gastvrij

Het is afhankelijk van welke tour u kiest,  welke schipper, kok of gids u zult aantreffen. Waar u van op aan kunt, is dat u steeds bekwame en enthousiaste mensen zult ontmoeten.
De koks zullen u verrassen met bijzondere gerechten, steeds gemaakt van verse producten.
Op uw fietstochten zult u begeleid worden door een ervaren gids, die de omgeving goed kent, de taal van het gebied spreekt en u met groot enthousiasme de bezienswaardigheden zal laten zien.
De schipper zal u gastvrij aan boord ontvangen en u met plezier vertellen over de charmes van het varen.

Kortom: de bemanningen van de schepen van Eurosail Travel zullen er alles aan doen om u een plezierige vakantie te bezorgen en uw verwachtingen te overtreffen.