Logo EuroSail
slide-NL-1-01
slide-NL-2-01
slide-NL-3-01

Op maat gemaakte groepsreizen

Het is ook mogelijk met familie of vrienden een compleet schip te huren. Wij spreken dan van een groepsboeking en maken voor u een programma op maat. Wilt u meer fietsen? Of minder? Wilt u meer tijd doorbrengen in een bepaalde stad? Dat is allemaal bespreekbaar.

Ook als u helemaal niet wilt fietsen, kunt u een schip boeken. Het schip is dan het vervoermiddel, gecombineerd met een bus of het openbaar vervoer. De nadruk ligt dan – meer dan bij de fietsreizen – op de geschiedenis en cultuur. Er worden excursies georganiseerd en rondleidingen door de steden.

Informatie over groepsboekingen
Wilt u meer informatie ontvangen over de groepsboekingen? Stuur ons dan een e-mail.

Routes

Schepen door heel Europa 
Nederland en België zijn natuurlijk landen bij uitstek voor een fijne fiets- vaar-vakantie. Het is vlak en vrijwel overal zijn er vrij liggende fietspaden. Veel van de historische steden liggen aan het water en de schepen meren af op loopafstand van het stadscentrum. Buiten de steden treft u een sterk afwisselend landschap en veel bezienswaardigheden zoals de beroemde Keukenhof, openluchtmuseum de Zaanse Schans en het Nationaal park de Hoge Veluwe.

Voor wie ook wel eens buiten Nederland en België wil deelnemen aan een fiets-vaarvakantie, organiseert Eurosail Travel reizen in Duitsland, Frankrijk en Italië. Zo is de Iris bijvoorbeeld te vinden op de rivier de Moezel in Duitsland en Frankrijk. Langs deze romantische rivier, met haar gastvrije wijndorpen, eeuwenoude steden en imposante burchten, ligt een prachtig fietspad.
De Fleur is precies op maat gebouwd voor de kleine Franse kanalen en sluizen en vaart sinds 2002 door heel Frankrijk. Voor wie van het onaangetaste Franse landschap houdt, van lekker eten en een goed glas wijn, is een reis op de Fleur een goede keuze.

Op de Ave Maria en de Vita Pugna kunt u deelnemen aan een unieke reis door de Po vallei in Italië, die eindigt in Venetië.