Logo EuroSail
slide-NL-1-01
slide-NL-2-01
slide-NL-3-01

Nederland en België: Amsterdam – Brugge of vv

7 Dagen
Tijdens deze reis staan de historische Vlaamse steden Antwerpen, Gent en Brugge centraal. Maar voor we daar arriveren maken we kennis met een heel mooi stukje Nederland.
Vanaf € 950
Gemakkelijk

Duitsland: Langs rivieren Rijn en Main: Koblenz – Aschaffenburg

7 Days
We volgen de Rijn stroomopwaarts vanaf Koblenz langs oude burchten en vestingen en met een beetje fantasie kunt u de zeemeerminnen al horen zingen. Naast het prachtige landschap kunt u ook genieten van culturele bezienswaardigheden en van de regionale culinaire specialiteiten.
vanaf € 975
Gemakkelijk

Frankrijk: Seine dal, Parijs – Montargis of vv

7 Dagen
Deze reis begint in Parijs. We volgen we de rivier de Seine in zuidelijke richting. Deze omgeving heeft een rijk, koninklijk verleden, waarvan het kasteel van Fontainebleau een prachtig voorbeeld is.
€ 1150
Gemakkelijk

Holland: Tulpentour, Amsterdam – Amsterdam

7 Dagen
Deze prachtige fiets-vaarvakantie met vertrek en aankomst in Amsterdam voert u door de provincies Zuid- en Noord-Holland terwijl de voorjaarsbloemen in bloei staan. U bezoekt de historische steden Haarlem, Leiden, Gouda en Alkmaar.
vanaf € 950
Gemakkelijk

België en Frankrijk: Parijs – Brugge of vv.

14 Dagen
De reis begint in Parijs, de beroemde hoofdstad van Frankrijk, niet ver van de Notre Dame. We volgen de Seine stroomafwaarts langs het Louvre en de Eiffeltoren naar Conflans. Vanaf daar gaat onze reis door het dal van de Oise naar Compiegne.
vanaf € 2149
Relaxed

Duitsland, Luxemburg en Frankrijk: 3-landen Moezel tour

7 Dagen
Deze reis voert ons door een mooie en gevariëerde regio. We volgen de rivier de Moezel deels in Duitsland, deels in Luxemburg en deels in Frankrijk, langs de eindeloze wijngaarden en de charmante oude stadjes, zoals Cochem en Bernkastel.
vanaf € 1050
Gemakkelijk

Duitsland: Main rivier, Aschaffenburg – Bamberg of vv

7 Dagen
Frankenland is een regio van uitstekende wijnen, zeggen sommigen, terwijl anderen de Franken meer om hun bieren prijzen. Beide partijen hebben gelijk. En dus heeft u tijdens deze reis altijd weer een gelegenheid, edele wijnen, een of andere lekker bier en vele culinaire hoogstandjes te proberen.
€ 1150
Gemakkelijk

Italie: Mantova – Venetie of vv

7 Dagen
Deze unieke reis voert kronkelend langs de „Mincio“ en de Po door de grotendeels onberoerde landelijke gebieden van de Po vallei en bereikt uiteindelijk de beroemde en prachtige lagune van Venetië.
vanaf € 900
Gemakkelijk

Frankrijk: Provence en Camargue, Avignon – Aigues-Mortes of vv

7 Days
Een fantastische fiets- en vaarreis van de beroemde Pont d’Avignon naar de Middellandse Zee. U bezoekt Avignon en Arles met hun culturele en architectonische hoogtepunten en fietst door het landschap dat beroemd is om haar prachtige licht dat al vele eeuwen reizigers aantrekt.
vanaf € 980
Relaxed

Duitsland: Langs de Rijn en de Main, Amsterdam – Aschaffenburg

14 Dagen
Eerst fietsen we door het vredige platteland van Nederland, langs de bekende windmolens. We vervolgen onze weg door Duitsland, stroomopwaarts langs de Rijn, langs oude burchten en vestingen en met een beetje fantasie kunt u de zeemeerminnen al horen zingen.
Vanaf € 1.899
Gemakkelijk

Frankrijk: Champagne Tour, Parijs – Epernay of vv

7 Dagen
Tijdens deze reis volgen we de mooie vallei van de rivier de Marne. Onderweg heeft u de mogelijkheid om kaas en champagne te proeven, waar deze streek van Frankrijk zo beroemd om is. U treft het Zwaantje in het hartje van Parijs, niet ver van de Notre Dame.
€ 1099
actief

Duitsland: Moezel rivier, Koblenz – Merzig of vv

7 Dagen
Vanaf Koblenz volgen we de Moezel stroomopwaarts, langs de eindeloze wijngaarden en de charmante oude stadjes, zoals Cochem, Zell en Bernkastel. En vanzelfsprekend proberen we overal de plaatselijke wijnen.
€ 950
Gemakkelijk